Kırşehir'de kış tedbirleri değerlendirildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın başkanlığında düzenlenen toplantıda kış mevsiminde alınacak tedbirler görüşüldü.Valilikte düzenlenen toplantının açılışında konuşan Akın, kış mevsiminde ulaşımda alınacak tedbirlerin...

25 Kasım 2020 Çarşamba 13:13
Kırşehir'de kış tedbirleri değerlendirildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın başkanlığında düzenlenen toplantıda kış mevsiminde alınacak tedbirler görüşüldü.

Valilikte düzenlenen toplantının açılışında konuşan Akın, kış mevsiminde ulaşımda alınacak tedbirlerin görüşülüp değerlendirileceğini belirtti.

Yaklaşan kış mevsiminde ulaşım güvenliğini sağlamak ve trafik akışının aksamasını önlemek için planlama yapacaklarını vurgulayan Akın, şöyle devam etti:

"Kış aylarında hava şartlarının ağırlaşacağı hususunu göz önüne alarak, ulaşımda meydana gelecek aksamaların tespitine yönelik ilgili kurumlar arasında işbirliği ve koordinasyonun sağlanması, kurumlarımızın kışa hazırlıklarının hem makine hem de ekipman yönüyle gözden geçirilmesi konularını bu toplantıda değerlendirip planlayacağız. Olumsuz hava koşullarında meydana gelebilecek trafik kazalarının oluşturacağı sorunlar karşısında hangi tedbirlerin alınması gerektiğini de ele alıp değerlendireceğiz."

Trafiğin güvenli ve sağlıklı bir şekilde işlemesi, sürücülerin, yolcuların ve vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanmasının en temel hedefleri olduğunu aktaran Vali Akın, kazasız bir kış geçirilmesi temennisinde bulundu.

Toplantıya, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ferhat Kuran, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, Belediye Başkan Yardımcısı Asaf Kayaoğlu, ilgili kurum amirleri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.