Kırşehir'de öğrenciler meteoroloji müzesini gezdi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de öğrencilerde çevre, doğa olayları ve meteoroloji bilincinin artırılması amacıyla gezi programı düzenlendiği bildirildi.Kırşehir Kent Konseyinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Orman Çalışma Grubu...

07 Haziran 2022 Salı 14:31
Kırşehir'de öğrenciler meteoroloji müzesini gezdi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de öğrencilerde çevre, doğa olayları ve meteoroloji bilincinin artırılması amacıyla gezi programı düzenlendiği bildirildi.

Kırşehir Kent Konseyinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Orman Çalışma Grubu tarafından Türkiye Çevre Haftası kapsamında düzenlenen geziye özel bir kolejin öğrencileri katıldı.

Meteoroloji İl Müdürlüğü bünyesindeki meteoroloji müzesini gezen öğrenciler, daha önce kullanılan malzeme ve ekipmanları inceledi.

Çalışmalar ve meteorolojik olaylar hakkında Kırşehir Meteoroloji İl Müdürü Davut Şimşek'ten bilgi alan öğrenciler, istasyonda gözlem yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.