Kırşehir'de pide fiyatlarına zam yapılmayacak

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de 200 gram pidenin ramazanda 1 lira 50 kuruştan satılacağı bildirildi.Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, yazılı açıklamasında, ramazan ayının gelmesi ile ekmek ve pide...

07 Nisan 2021 Çarşamba 17:40
Kırşehir'de pide fiyatlarına zam yapılmayacak

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de 200 gram pidenin ramazanda 1 lira 50 kuruştan satılacağı bildirildi.

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, yazılı açıklamasında, ramazan ayının gelmesi ile ekmek ve pide fiyatının değişeceği yönündeki haberlere itibar edilmemesini istedi.

Fırsatçılara izin vermeyeceklerini ve vatandaşları mağdur etmeyeceklerini vurgulayan Öztürk, şunları kaydetti:

"İlimizde 200 gram ekmeğin fiyatı 1 lira 50 kuruş. Ramazan ayında 200 gram boş pide fiyatının 1 lira 50 kuruş, 400 gram boş pide fiyatının 3 lira, bu aya özel olarak üretilecek 300 gram yumurtalı ve susamlı ramazan pidesi 3 lira, 400 gram yumurtalı ve susamlı Ramazan pidesi ise 4 liradan satışa sunulacak."

Öztürk, tarifeye uymayanların odaya ve zabıtaya bildirilmesini istedi.


Anahtar Kelimeler:
PideKırşehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.