Kırşehir'de sağlık çalışanlarına yıl sonuna kadar ücretsiz ulaşım

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Meclisi kararıyla sağlık çalışanlarına yıl sonuna kadar ücretsiz ulaşım imkanı sağladığı bildirildi.Kırşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde...

05 Kasım 2021 Cuma 14:39
Kırşehir'de sağlık çalışanlarına yıl sonuna kadar ücretsiz ulaşım

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Meclisi kararıyla sağlık çalışanlarına yıl sonuna kadar ücretsiz ulaşım imkanı sağladığı bildirildi.

Kırşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen Belediye Meclisinin Kasım Ayı Olağan Toplantısı'nda gündem maddelerinin görüşüldüğü belirtildi.

Sağlık çalışanları ve ihtiyaç sahibi öğrenciler için meclise gelen tekliflerin de değerlendirildiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Belediye Meclis Toplantısı'nın ihtiyaç sahipleri çocuklar için ulaşım yardımı ve sağlık çalışanları için yıl sonuna kadar ücretsiz otobüs-ulaşım yardımını içeren gündem dışı maddeleri de oybirliğiyle onaylandı. Buna göre 2022 yılı Ocak-Haziran döneminde mesafeye göre ihtiyaç sahibi öğrencilere 100 ila 150 lira aylık ulaşım yardımı yapılacak. Yine pandemi sürecinde büyük bir özveriyle emek harcayan sağlık çalışanlarının da yıl sonuna kadar ulaşımdan ücretsiz faydalanmaları kararı alındı."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.