Kırşehir'de sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sessizlik hakim

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasının ardından cadde, sokak ve meydanlarda sessizlik hakim oldu.Kentin işlek noktalarından Ankara, Terme...

04 Nisan 2021 Pazar 11:44
Kırşehir'de sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sessizlik hakim

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasının ardından cadde, sokak ve meydanlarda sessizlik hakim oldu.

Kentin işlek noktalarından Ankara, Terme ve Lise caddelerindeki araç ve insan hareketliliği, yerini sakinliğe bıraktı.

Sokağa çıkma kısıtlamasına vatandaşların hassasiyet gösterdikleri gözlendi. Kentin en işlek yaya güzergahlarından Cacabey Meydanı ile cadde ve sokaklar boş kaldı.

Bazı vatandaşların evlerine yakın yerlerdeki market ve fırınlardan alışveriş yaptıkları görüldü. "Gel al" ve sipariş alan lokantaların ise kuryelerle servis yaptığı görüldü.

Polis ve jandarma ekipleri uygulama ve denetimlerini sürdürdü.

Hafta sonu kısıtlaması uygulanmayan kentte, hafta başında açıklanan verilerin ardından pazar günü sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmasına karar verilmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.