Kırşehir'de yaşlı ve engellilere Kovid-19 aşısı yapıldı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, yaşlı ve engellilerin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşılarının yapılmasına başlandığı bildirildi.İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, müdürlük koordinasyonunda sağlık çalışanlarının...

20 Ocak 2021 Çarşamba 13:29
Kırşehir'de yaşlı ve engellilere Kovid-19 aşısı yapıldı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, yaşlı ve engellilerin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşılarının yapılmasına başlandığı bildirildi.

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, müdürlük koordinasyonunda sağlık çalışanlarının ardından huzurevi, bakım merkezleri ve 90 yaş üzeri yaşlıların aşılanmasının planlandığı belirtildi.

Aşı ekibi tarafından Kırşehir Huzurevi, Kırşehir Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi, Mucur Hayrettin Ekim Huzurevi, Osman Yalçınkaya Yaşlı Bakım Rehabilitasyon ve Huzurevi ile Kırşehir Özel Yaşam Bakım Merkezinde aşıların yapıldığı vurgulanan açıklamada, "Ayrıca bugünden itibaren 90 yaş üzeri olup, daha önce koronavirüs hastalığını geçirmemiş olan vatandaşlarımızın aşıları evlerinde yapılacaktır." ifadesi kullanıldı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.