Kırşehir'de yeni Kovid-19 tedbirlerinde sokağa çıkma kısıtlaması tamamlandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının ilk günü tamamlandı.Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı hafta sonunda Kırşehir'de sessizlik hakim oldu....

22 Kasım 2020 Pazar 11:32
Kırşehir'de yeni Kovid-19 tedbirlerinde sokağa çıkma kısıtlaması tamamlandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının ilk günü tamamlandı.

Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı hafta sonunda Kırşehir'de sessizlik hakim oldu. Sabah saat 10.00 itibariyle vatandaşların sokağa çıkmasıyla cadde ve sokaklarda hareketlilik gözlendi.

Kırşehir'de alışveriş merkezi, market ve diğer esnaf saat 10.00'da iş yerlerini açtı. Vatandaşların marketlere ve manavlarda alışveriş yaptığı, fırınlarda ise yoğunluk olduğu gözlendi.

Ankara ve Terme caddelerinde saat 10.00 itibariyle araç hareketliliği arttı. Kent genelinde polis ve jandarma ekipleri, sorumluluk bölgelerinde denetimlerini sürdürdü.

Anahtar Kelimeler:
Kırşehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.