Kırşehir'de yol, kaldırım ve peyzaj çalışmaları devam ediyor

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, kentin farklı noktalarında yol, kaldırım ve peyzaj çalışmalarına devam ettiklerini bildirdi.Ekicioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, birçok projeyi hayata geçirdiklerini,...

27 Temmuz 2022 Çarşamba 12:43
Kırşehir'de yol, kaldırım ve peyzaj çalışmaları devam ediyor

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, kentin farklı noktalarında yol, kaldırım ve peyzaj çalışmalarına devam ettiklerini bildirdi.

Ekicioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, birçok projeyi hayata geçirdiklerini, yaz aylarının başlamasıyla da yol, kaldırım ve peyzaj çalışmalarına ağırlık verdiklerini ifade etti.

Eski Buğday Pazarı civarındaki yol ve kaldırım çalışmalarının tamamlandığını vurgulayan Ekicioğlu, ekiplerin Yenice Mahallesi Kapıcı Camii arkası 175 ve 176. sokaklar ile Aşıkpaşa Mahallesi ve kapalı pazar yeri bölgesinde sert zemin ve asfalt çalışması yaptığını aktardı.

Terme bölgesinde Dinekbağı Köprüsü'ne kadar uzanan alanda otopark, yol, kaldırım ve peyzaj çalışmalarının devam ettiğine değinen Ekicioğlu, şunları kaydetti:

"Nasuhdede Mahallesi İl Sağlık Müdürlüğü civarı yol çalışmalarımızı da başlatmış bulunuyoruz. Mahalle çalışmalarımız öncesinde ve devamında gerek mahalle muhtarlarımızla gerekse de mahallelilerimizle bilgi alışverişinde bulunarak çalışmalarımızla ilgili bilgi veriyoruz. Asfalt konusunda daha önceden de söz verdiğimiz gibi hızlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyor ve halkımızın hizmetine sunuyoruz. Çalışmalarımızı başlatmadan önce halkımızla da bilgi alışverişinde bulunarak onların istek, beklenti ve önerilerini dikkate alıyoruz."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.