Kırşehir'de yol yenileme ve asfalt çalışmaları devam ediyor

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi ekipleri, yollarda yenileme ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Eski Buğday Pazarı bölgesindeki yol ve kaldırım çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.Ekiplerin,...

22 Temmuz 2022 Cuma 14:19
Kırşehir'de yol yenileme ve asfalt çalışmaları devam ediyor

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi ekipleri, yollarda yenileme ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Eski Buğday Pazarı bölgesindeki yol ve kaldırım çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.

Ekiplerin, Yenice Mahallesi Kapıcı Camisi arkasındaki 175 ve 176 sokakta asfalt, Aşıkpaşa Mahallesi'ndeki cumartesi pazar yeri alt kısımlarında sert zemin hazırlık çalışmalarına devam ettiği ifade edilen açıklamada, kısa sürede sıkıntı yaşanan bölgelerde yol yenileme çalışmalarının tamamlanacağı aktarıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, asfalt konusunda söz verdikleri çalışmaları sürdürdüklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Kırşehir'de girilmedik cadde ve tamamlanmamış yol bırakmayacağız dedik. Sevgili hemşerilerimiz şunu bilsinler ki, ekipmanların da planlı ve doğru kullanılması gerekiyor. Biz de yaptığımız plan ve proje çerçevesinde hiç ara vermeden ve sırasıyla yol, kaldırım çalışmalarımızı yapıyoruz. Ekiplerimizin çalışmalarına sahada Kırşehirli hemşerilerimiz de şahit oluyor. Amacımız en kısa sürede kaliteli bir yol, kaldırım ağına şehrimizi kavuşturmak."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.