Kırşehir'e 500 araçlık yeni otopark

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, eski pazar alanına yapılacak 500 araçlık otoparkın ulaşıma rahatlık getireceğini belirtti.Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Kırşehir Şehir İçi Minibüs Terminali'nin...

15 Ağustos 2018 Çarşamba 17:42
Kırşehir'e 500 araçlık yeni otopark

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, eski pazar alanına yapılacak 500 araçlık otoparkın ulaşıma rahatlık getireceğini belirtti.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Kırşehir Şehir İçi Minibüs Terminali'nin ulaşım kalitesini artıracağını ifade ederek, terminalin yapımının devam ettiğini hatırlattı.

Kırşehir Belediyesi olarak hizmet kalitesini artıracak projelere devam ettiklerini dile getiren Bahçeci, şöyle devam etti:

"Şehir İçi Minibüs Terminali ile devam ediyoruz. Eski pazar alanının bulunduğu 10 bin 500 metrekarelik alana yapılan proje kapsamında şehir içi minibüsleri için 8 adet durak, taksi durağı, 150 kişilik restoran, çay ocağı, kafe, zabıta bürosu, 500 araçlık kapalı otopark, dükkan ve çocuk oyun alanı yer alacak. Buraya yaptığımız 500 araçlık kapalı otopark ile bölgede park sıkıntısını çözmüş olacağız. Hemen yanı başındaki pazar yerinin altındaki kapalı otoparkla kapasite 800 araç olacak."

Terminal ile Kırşehir'de ulaşımın kolaylaşacağını aktaran Bahçeci, "Ulaşım bir kentin en önemli meselelerindendir. Biz de bu meseleyi öncelik sıramıza alarak Kırşehir’de ulaşımı kolaylaştırmayı bir görev bildik. Hem Şehirlerarası Otobüs Terminali hem de Şehir İçi Minibüs Terminali projemiz ile Kırşehir’de ulaşım problem olmaktan çıkacak." ifadelerini kullandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.