Kırşehirli çiçekçiler 14 Şubat Sevgililer Günü'ne hazırlanıyor

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de çiçekçiler, 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi yoğun mesai harcıyor.Çiçekçi Buğra Kaan Aras, gazetecilere yaptığı açıklamada, 14 Şubat Sevgililer Günü için sipariş edilen ürünleri hazırlamaya başladıklarını...

13 Şubat 2022 Pazar 13:33
Kırşehirli çiçekçiler 14 Şubat Sevgililer Günü'ne hazırlanıyor

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de çiçekçiler, 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi yoğun mesai harcıyor.

Çiçekçi Buğra Kaan Aras, gazetecilere yaptığı açıklamada, 14 Şubat Sevgililer Günü için sipariş edilen ürünleri hazırlamaya başladıklarını söyledi.

Sevgililer Günü'nde en çok tercih edilen gülün fiyatının 25-30 lira arasında değiştiğini belirten Aras, "Önceden daha büyük buket sipariş veriliyordu ama şu an maddi durumdan dolayı biraz daha küçük buketler tercih ediliyor." dedi.

Çiçekçi Serkan Erer ise "Yarın için şimdiden gelen siparişler var, onları hazırlıyoruz. Pazartesi de dağıtımına başlayacağız. Fiyat artışları maalesef çiçekleri de etkiledi. Bu durumu müşterimize yansıtmamaya çalışıyoruz. Herkesin sevgisini sevdiğine göstermesi için elimizden geleni yapıyoruz. Her bütçeye göre ürünleri hazırlıyoruz." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.