Kızıl geyik doğaya salındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Hayvanat Bahçesi’nde bir yaşını dolduran kızıl geyik, doğal yaşamla buluşturuldu. Birçok yaralı hayvanın rehabilitasyonunu yaparak tekrar doğaya kazandıran Eskişehir Hayvanat Bahçesi yetkilileri, burada dünyaya...

28 Haziran 2019 Cuma 11:51
Kızıl geyik doğaya salındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Hayvanat Bahçesi’nde bir yaşını dolduran kızıl geyik, doğal yaşamla buluşturuldu.

Birçok yaralı hayvanın rehabilitasyonunu yaparak tekrar doğaya kazandıran Eskişehir Hayvanat Bahçesi yetkilileri, burada dünyaya gelen ve bir yaşına gelen kızıl geyiği merkez Odunpazarı ilçesindeki Çatacık Ormanı'na bıraktı.

Ayrıca, hayvanat bahçesinde yürütülen çalışmalar sonucu 5 emu yavrusunun dünyaya geldiği belirtildi.

Öte yandan, Eskişehir Hayvanat Bahçesi'nde bulunan ve birçok deniz canlısını barındıran Eti Sualtı Dünyası, doğan yeni balık yavrularının yanı sıra mavi yengeç, ahtapot, müren balığı başta olmak üzere yeni konuklarına ev sahipliği yapıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.