Kızılcahamam Belediye Başkanı Acar: "2 yılda yaklaşık 200 milyon liralık yatırımı ilçemize kazandırdık"

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, "2 yılda yaklaşık 200 milyon lira değerindeki yatırımı ilçemize kazandırdık." dedi.Acar yaptığı açıklamada, belediye başkanlığı görevini 2 yıldır sürdürdüğünü...

05 Nisan 2021 Pazartesi 16:19
Kızılcahamam Belediye Başkanı Acar:

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, "2 yılda yaklaşık 200 milyon lira değerindeki yatırımı ilçemize kazandırdık." dedi.

Acar yaptığı açıklamada, belediye başkanlığı görevini 2 yıldır sürdürdüğünü belirterek, bu süreçte emanete sahip çıkmak ve ilçeye hizmet etmek için belediye meclis üyeleri ve çalışanlar ile ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Tamamlanan, devam eden ve planlanan projelerin hepsinin ilçeyi bir adım daha ileri götürmek ve vatandaşların hayatını biraz daha kolaylaştırmak ve güzelleştirmek için olduğunu dile getiren Acar, şunları kaydetti:

"Tamamlanan ve yapımına devam edilen 20 proje ile 2 yılda yaklaşık 200 milyon lira değerindeki yatırımı ilçemize kazandırdık. Ayrıca siz değerli hemşehrilerime belirtmek isterim ki; planladığımız yaklaşık 10 proje daha bulunmakta. Her taşını bildiğim, sokaklarında büyüdüğüm, memleketimiz Kızılcahamam için daha çok hayalimiz, daha çok gerçekleştireceğimiz proje var. Göstermiş olduğunuz teveccühe, desteğe ve anlayışa teşekkür ediyor, sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum."

Anahtar Kelimeler:
AnkaraKızılcahamam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.