Kızılcahamam Belediyesinde araç kiralama dönemi sona erdi

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, 2011 yılından 2019 yılına kadar devam eden belediye hizmetleri için araç kiralama işine belediye olarak son verdiklerini belirtti.Acar, yaptığı açıklamada, araç kiralamaya son vermelerinin...

02 Nisan 2021 Cuma 16:18
Kızılcahamam Belediyesinde araç kiralama dönemi sona erdi

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, 2011 yılından 2019 yılına kadar devam eden belediye hizmetleri için araç kiralama işine belediye olarak son verdiklerini belirtti.

Acar, yaptığı açıklamada, araç kiralamaya son vermelerinin ardından borçlanmadan 2 yıl içerisinde Kızılcahamam Belediyesi araç filosuna 18 yeni araç ilave ettiklerini dile getirdi.

Araç filolarını yenilemeye ve genişletmeye devam edeceklerini aktaran Acar, araçların ilçeye hayırlı olması dileğinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.