Kızılcahamam Kaymakamı Aksoy ile Başkan Acar, projeleri inceledi

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy ile Belediye Başkanı Süleyman Acar, ilçede yapımı süren projeleri yerinde inceledi.Aksoy ve Acar, Millet Bahçesi, Şehit Zekeriya Yurdakul Anadolu İmam Hatip Lisesi 100 kişilik pansiyon evi, Çerkeş...

26 Ekim 2021 Salı 17:59
Kızılcahamam Kaymakamı Aksoy ile Başkan Acar, projeleri inceledi

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy ile Belediye Başkanı Süleyman Acar, ilçede yapımı süren projeleri yerinde inceledi.

Aksoy ve Acar, Millet Bahçesi, Şehit Zekeriya Yurdakul Anadolu İmam Hatip Lisesi 100 kişilik pansiyon evi, Çerkeş ve Güdül yol ayrımı kavşak projesi, yeni jandarma park alanında inceleme yaptı.

Kaymakam Aksoy, ilçedeki şantiyelerin olası ihtiyaç ve sorunlarının hızlı çözüm için belli aralıklarla ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirtti.

Aksoy, kasım ayının 3. haftasında Çerkeş Kavşağı'nın tamamlanarak ulaşıma açılacağını kaydetti.

Başkan Acar ise yollarıyla, parklarıyla, meydanlarıyla, caddeleriyle Kızılcahamam'ın artık daha güzel olduğunu belirtti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.