Kızılcahamam'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle belediye önünde etkinlik düzenlendi.Kızılcahamam Belediyesi ve Kızılcahamam Kaymakamlığınca düzenlenen etkinliğe Kaymakam Can Aksoy,...

16 Temmuz 2021 Cuma 04:15
Kızılcahamam'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle belediye önünde etkinlik düzenlendi.

Kızılcahamam Belediyesi ve Kızılcahamam Kaymakamlığınca düzenlenen etkinliğe Kaymakam Can Aksoy, Belediye Başkanı Süleyman Acar, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Dursun, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Programda Kur'an-ı Kerim, ilahiler okundu ve dua edildi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, etkinlikte yaptığı konuşmada, aziz milletin FETÖ'nün darbe girişimine izin vermediğini, bu ihanet şebekesinin ülkeyi işgal planlarına karşı milletin birlik içinde 15 Temmuz'da dimdik durduğunu belirtti.

Acar, "Türkiye Geçilmez' dediğimiz, ülkemizin tarihine yeni bir altın harflerle yazılan destandır 15 Temmuz. Bizlere düşen 15 Temmuz'u unutmamak, unutturmamak ve bu ruhu ilelebet yaşatmaktır." diye konuştu.

Kaymakam Can Aksoy ise "Bu millet 15 Temmuz gecesi kahramanca duruşunuzu asla unutmayacak." dedi.

Program sinevizyon gösterisi ile sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.