Kızılcahamam'da çevre müfettişi çocuklar, Abacı Peribacaları'nda buluştu

ANKARA (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan proje kapsamında pilot bölge olarak belirlenen Kızılcahamam’da çevre müfettişi çocuklar, doğa etkinliğinde bir araya geldi.Çevre hassasiyetinin oluşturulması ve farkındalığının...

14 Temmuz 2021 Çarşamba 11:51
Kızılcahamam'da çevre müfettişi çocuklar, Abacı Peribacaları'nda buluştu

ANKARA (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan proje kapsamında pilot bölge olarak belirlenen Kızılcahamam’da çevre müfettişi çocuklar, doğa etkinliğinde bir araya geldi.

Çevre hassasiyetinin oluşturulması ve farkındalığının artırılması amacıyla Abacı Peribacaları Rekreasyon Alanı’nda düzenlenen programa katılan 100'e yakın çevre müfettişi, eğlenceli oyunlara eşlik etti.

Programa katılan Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, çocuklara doğa bilinci ve sevgisinin küçük yaşlarda kazandırılması gerektiğine işaret ederek, şöyle devam etti:

"İnsanımızın bilmesi gereken en önemli şeylerden bir tanesi hiç şüphesiz doğanın insanlara değil, insanların doğaya ihtiyacı olmasıdır. Doğayı korumak küçüğünden büyüğüne hepimizin asli görevi olmalı. Hepimiz birer çevre müfettişiyiz. Bu tür etkinlikler doğa bilincinin daha da artmasına katkı sağlıyor. "

Etkinlikte çocuklara çevre müfettişi yeleği, tişörtü ve şapkası takdim edildi

Anahtar Kelimeler:
AnkaraKızılcahamam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.