Kızılcahamam'da projeler incelendi

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, Belediye Başkanı Süleyman Acar ve AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Barun, devam eden çalışmaları inceledi.Aksoy ve bareberindekiler, Köprülü Kavşak, Kentsel Dönüşüm, Cephe İyileştirme, Yeni...

02 Aralık 2020 Çarşamba 11:15
Kızılcahamam'da projeler incelendi

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, Belediye Başkanı Süleyman Acar ve AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Barun, devam eden çalışmaları inceledi.

Aksoy ve bareberindekiler, Köprülü Kavşak, Kentsel Dönüşüm, Cephe İyileştirme, Yeni Emniyet Binası, Yeni Park Alanı ve İmam Hatip Lisesi pansiyonunu inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Aksoy, ilçede devam eden projeleri gezerek yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldıklarını anlatarak, "Çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Süleyman Acar ve ekibine, ayrıca ilçemizdeki yatırımlarda büyük desteğini hissettiğimiz Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ve Bakanlık yetkililerine yürekten teşekkür ediyoruz." dedi.

Acar da şantiye şefi ve yüklenici firma yetkilileri ile incelemelerde bulunduklarını dile getirerek, ilçeyi geliştirebilmek ve daha yaşanabilir bir Kızılcahamam için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

​​​​​​​

Anahtar Kelimeler:
AnkaraKızılcahamam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.