Kızılcahamam'da "Tezgahtan Hayata Sof Kumaş" Projesi hayata geçirilecek

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediyesince gerçekleştirilecek "Tezgahtan Hayata Sof Kumaş" Projesi'nin protokolü imzalandı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Ankara Kalkınma Ajansı'nda projenin protokol imzaları Ankara Kalkınma...

17 Ekim 2021 Pazar 16:02
Kızılcahamam'da

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediyesince gerçekleştirilecek "Tezgahtan Hayata Sof Kumaş" Projesi'nin protokolü imzalandı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Ankara Kalkınma Ajansı'nda projenin protokol imzaları Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Cahit Çelik ve Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar tarafından atıldı.

Kızılcahamam Halk Eğitim Merkezi ile birlikte gerçekleştirilecek Çamlıdere, Güdül, Ayaş Halk Eğitim Merkezlerini de kapsayacak proje ile Ankara'nın tarihi sof kumaşı tekrar üretilerek ekonomiye kazandırılacak. Başta kadınlar olmak üzere yeni bir istihdam alanı oluşturulacak.

Belediye Başkanı Süleyman Acar, "Bu güzel projenin ilçemize kazandırılmasında başta Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank olmak üzere emeği geçen tüm kurum ve çalışanlarına teşekkür ediyor, ilçemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.


Anahtar Kelimeler:
AnkaraKızılcahamam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.