Kızılcahamam'daki kaplıca ve hamamlar yeniden hizmet vermeye başladı

ANKARA (AA) - Kızılcahamam'da bulunan ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele tedbirleri kapsamında kapatılan kaplıca ve hamamlar, gerekli tedbirlerin alınmasının ardından açıldı.​​​​​​​Kızılcahamam Belediye Başkanı...

02 Temmuz 2021 Cuma 10:19
Kızılcahamam'daki kaplıca ve hamamlar yeniden hizmet vermeye başladı

ANKARA (AA) - Kızılcahamam'da bulunan ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele tedbirleri kapsamında kapatılan kaplıca ve hamamlar, gerekli tedbirlerin alınmasının ardından açıldı.

​​​​​​​Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, yeniden açılan bazı kaplıcaları denetledikten sonra yaptığı açıklamada, koronavirüs nedeniyle kapatılan tesislerin, alınan normalleşme kararlarının ardından yeniden hizmete girdiğini söyledi.

Yeniden hem bölge halkına hem de dışarıdan gelenlere hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Acar, şöyle konuştu:

"Tüm vatandaşlarımızdan isteğimiz kurallara uygun bir şekilde tesislerimizden faydalanmaları. Çünkü alınan bütün önlemler, koyulan kurallar onların sağlığı için. Bu vesile ile ilçemize tüm misafirlerimizi davet ederek, personel arkadaşlarımıza da işlerinde kolaylıklar diliyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.