Kocasinan Belediyesi 1 yılda 110 kilometre asfalt yol yaptı

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri'de en yüksek kapasiteye sahip asfalt plenti ile 2020 yılında 146 farklı noktada 130 bin ton asfalt serimi ve 110 kilometre yol yaptıklarını belirtti.Çolakbayrakdar, yaptığı...

18 Aralık 2020 Cuma 15:53
Kocasinan Belediyesi 1 yılda 110 kilometre asfalt yol yaptı

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri'de en yüksek kapasiteye sahip asfalt plenti ile 2020 yılında 146 farklı noktada 130 bin ton asfalt serimi ve 110 kilometre yol yaptıklarını belirtti.

Çolakbayrakdar, yaptığı yazılı açıklamada, yapılan hizmetlerle ilçede büyük bir değişim, yenilik ve gelişim yaşandığına dikkat çekerek, daha geniş ve daha konforlu yollar yaparak, şehrin alt ve üstyapısını geleceğe hazırladıklarını vurguladı.

Kocasinan'da ulaşımın kalitesini, konforunu ve güvenliğini artırarak, yüksek standartlarda yol ve kaldırım yaptıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Kocasinan 156 bin hektar alan üzerinde Kayseri'nin merkezde en büyük ilçesidir. Merkezdeki en büyük ilçe olmamız sebebiyle çok büyük bir yol ağına sahibiz. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçenin dört bir yanında yol yapımı ve asfalt serimi seferberliği yapıyor. Özellikle yenileme çerçevesinde alt ve üstyapı, yol, kaldırım ile çevre düzenlemesi gibi bütün çalışmaları yapıyoruz. Daha çağdaş normlarda daha geniş ve daha konforlu yollar yaparak, şehrin alt ve üstyapısını geleceğe hazırlanıyoruz. Bu yıl asfalt dışında 81 farklı noktada 120 bin metrekare parke ile 2 bin 500 araçlık otopark ve 56 kilometre yaya yolu ilçemize kazandırdık. Bunları 200 bin metrekare alan üzerinde Kayseri genelinde kamudaki en yüksek kapasiteye sahip olan ve teknolojik yapısıyla dünya standartlarında üretim yapan asfalt plentimizle gerçekleştiriyoruz. Yüzde 100 yerli üretim olan asfalt plenti ile yolları daha kaliteli hale getiriyoruz."

Çolakbayrakdar, 2020 yılında 146 farklı noktada 130 bin ton asfalt serimi ve 110 kilometre yol yaptıklarını dile getirerek, 6 yılda ise toplam 1 milyon 233 bin ton asfalt serimi ve 940 kilometre yol yaptıklarını kaydetti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.