Kocasinan Belediyesi Bayramhacı Mahallesi'ni turizme kazandırmayı hedefliyor

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Bayramhacı Mahallesi'ndeki termal su kaynaklarının etkin bir şekilde kullanılması için proje çalışmalarının sürdüğünü bildirdi. Çolakbayrakdar, yaptığı yazılı açıklamada,...

15 Mart 2021 Pazartesi 16:09
Kocasinan Belediyesi Bayramhacı Mahallesi'ni turizme kazandırmayı hedefliyor

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Bayramhacı Mahallesi'ndeki termal su kaynaklarının etkin bir şekilde kullanılması için proje çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Çolakbayrakdar, yaptığı yazılı açıklamada, Kocasinan'ın kendine ait özgü güzelliklerini ön plana çıkartacak çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Bayramhacı bölgesini turizme kazandırmak için proje planlamasına başladıklarını vurgulayan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Birçok tabiat güzellikleri ve kültürel zenginliklerini içinde barındıran Kocasinan'ı, kültür, sanat, bilim, turizm, eğitim, spor, sosyal, sağlık alanlarında merkez yapmak ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir ilçe bırakmak için emin adımlarla yürüyoruz. Bu doğrultuda her bir mahallemizin kendine özgü özellikleri bulunmaktadır. Bayramhacı Mahallesi'ni turizme katabilmek için çalışmalara başladık. Çünkü barajın diğer tarafında Nevşehir'in Göreme, Avanos ve Ürgüp ilçesi bulunmaktadır. Bu bölgeye gelen turistler zaman zaman Bayramhacı bölgesine de geliyor. Bizim bu bölgeyi, Nevşehir ile entegre edebilmek için turizm planlamalarıyla ilgili çalışmalarımızı başlattık ve belli aşamaya geldi. Allah nasip ederse buranın 2021 yılında planlama çalışmasını tamamlamış olacağız."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.