Kocasinan Belediyesi Yunusemre dönüşüm konutlarında anahtar teslimine başladı

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi Yunusemre dönüşüm konutlarının 1. etabında yer alan 336 konutun anahtar teslimine başlandı. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, hak sahipleri pandemi nedeniyle 3 gün sürecek olan anahtar teslim törenin...

19 Mayıs 2021 Çarşamba 18:14
Kocasinan Belediyesi Yunusemre dönüşüm konutlarında anahtar teslimine başladı

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi Yunusemre dönüşüm konutlarının 1. etabında yer alan 336 konutun anahtar teslimine başlandı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, hak sahipleri pandemi nedeniyle 3 gün sürecek olan anahtar teslim törenin ilk gününde tapu belgelerini Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın elinden aldı.

Kentsel dönüşüm projeleriyle birlikte hem yeni bir Kocasinan hem de Kayseri'ye yakışır bir ilçe inşa etmeye devam ettiklerini belirten Çolakbayrakdar, konutların hak sahiplerine hayırlı olmasını diledi.

Dönüşüm sürecinin kolay olmadığını vurgulayan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"6 yıl önce gecekonduların olmuş olduğu bir bölgede, bir kentsel dönüşüm gerçekleştirdik. Vatandaşa dönüşümü görsellerle anlatarak işe başladık. Gerek çevrenin şartlarından dolayı gerekse bu bölgede yaşanan olumsuzluklar nedeniyle vatandaşlarımızda bir kaygı vardı. Ama bizim kararlı duruşumuz ve vatandaşımızın belediyeye olan güveni bugünlere kadar geldi. Bugün geldiğimiz noktada 336 konutun hepsi tamamlandı ve anahtarlar hak sahiplerine teslim ediliyor."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.