Kocasinan Belediyesinden resimli çöp konteynerleri

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, çöp konteynerlerini resim çalışması yaparak güzel bir görünüme kavuşturdu.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, okullara yerleştirilen çöp konteynerleri öğrencilerin çöplerini yere atmaması...

16 Mart 2021 Salı 13:47
Kocasinan Belediyesinden resimli çöp konteynerleri

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, çöp konteynerlerini resim çalışması yaparak güzel bir görünüme kavuşturdu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, okullara yerleştirilen çöp konteynerleri öğrencilerin çöplerini yere atmaması konusunda da farkındalık oluşturdu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, geleceğin teminatı olan çocuklara çevre bilinci aşılamak için çöp konteynerlerini daha sevimli hale getirdiklerini belirtti.

Şehrin görsel estetiğine büyük önem verdiklerini anlatan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Bu doğrultuda yenilikçi belediye olarak farklı projeleri hizmete sunuyoruz. Özellikle modern aydınlatma ile ilçemizi görsel ve estetik olarak daha güzel bir hale getirdik. Yenilikçi yaklaşımlar ile aydınlatmada vatandaşlarımıza alışılmışın dışında adeta görsel konfor sunuyoruz. Çevreye duyarlı tasarımı olan aydınlatma ürünlerinde enerji tasarrufu sağlıyoruz. Özellikle parklarımızın daha renkli, daha güzel ve daha ferah bir görünüme kavuşması için projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Yeni çöp konteynerlerinden ışıklı bariyerlere kadar farklı yenilikleri ilçemize kazandırdık."

13 yaşındaki İkranur Özhan da resimli çöp konteynerini çok beğendiğini aktardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.