Kocasinan Belediyesinin geri dönüşüm çalışmaları

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ömrünü tamamlamış elektronik atıkları toplayarak ekonomiye kazandırdıklarını bildirdi.Belediyeden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Çolakbayrakdar, çevre dostu...

20 Ocak 2021 Çarşamba 12:46
Kocasinan Belediyesinin geri dönüşüm çalışmaları

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ömrünü tamamlamış elektronik atıkları toplayarak ekonomiye kazandırdıklarını bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Çolakbayrakdar, çevre dostu çalışmalarıyla ülke genelinde örnek çalışmalara imza attıklarını belirtti.

Vatandaşa her alanda hizmet etme gayretinde olduklarını vurgulayan Çolakbayrakdar, 2020 yılında toplam 2 bin 536 kilogram elektronik atık ve 910 kilogram atık pil topladıklarını aktardı.

Çevre dostu belediyecilik anlayışıyla projeler ve hizmetler ortaya koyduklarını belirten Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Doğayı ve çevreyi korumak için sürekli yeni projeler üretiyoruz. Gelecek nesillerimize daha sağlıklı ve daha yaşanabilir bir çevre bırakmak ve ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla atıkların toplanmasının önemli olduğunu biliyoruz. 2017 yılında Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin ilçenin belirli bölgelerine yerleştirdiği elektronik atık toplama noktalarıyla ülke ekonomisine ve doğaya daha fazla katkı sağlıyoruz. Böylelikle ekonomik ömrünü tamamlamış elektronik cihazlarda bulunan tehlikeli maddelerin çevreye verebileceği olası zararların önüne geçiliyor ve ülke ekonomisine büyük ölçüde katkı sağlanıyor."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.