Kocasinan Belediyesinin kurban kesim yerinde 400 personel ve 84 kasap görev aldı

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 400 personel ve 84 kasabın görev aldığı Erkilet Bülbül Pınarı mevkisindeki kurban kesim ve satış yerinden faydalanan vatandaşların hizmetten memnun kaldıklarını belirtti.Çolakbayrakdar,...

10 Temmuz 2022 Pazar 14:18
Kocasinan Belediyesinin kurban kesim yerinde 400 personel ve 84 kasap görev aldı

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 400 personel ve 84 kasabın görev aldığı Erkilet Bülbül Pınarı mevkisindeki kurban kesim ve satış yerinden faydalanan vatandaşların hizmetten memnun kaldıklarını belirtti.

Çolakbayrakdar, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşların daha temiz, sağlıklı ve nezih şekilde kurban ibadetlerini yerine getirebilmeleri için her türlü imkanı sağladıklarını ifade etti.

Kurban kesim yerlerinde görev yapan ekiplere teşekkür eden Çolakbayrakdar, Kurban Bayramı dolayısıyla böyle hizmet veren Türkiye'deki sayılı belediyelerden olduklarını kaydetti.

Hizmetten memnuniyet duyduklarını aktaran vatandaşlar ise ortamın hijyenik olduğunu, gelecek yıllarda da kurbanlarını belediyeye ait yerlerde kestirmeyi istediklerini belirterek Kocasinan Belediyesine teşekkür etti.

Kocasinan Belediyesi tarafından Erkilet Bülbül Pınarı mevkisinin yanı sıra 11 mahallenin pazar yerlerinde kesim hizmeti veriliyor.

Bu kapsamda veteriner müdürlüğü ekipleri, bayram süresince kesim yerlerini sivrisinekler başta olmak üzere haşerelerden arındırarak, vatandaşlara daha sağlıklı bir çevre sunuyor.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.