Kocasinan Belediyesinin yaptığı leylek yuvaları misafirlerini ağırlıyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Kocasinan Belediyesi tarafından yapılan leylek yuvaları, misafirlerini ağırlamaya başladı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilkbaharın habercisi leyleklerin göç yolu üzerinde bulunan alanlara konaklamaları...

06 Mayıs 2021 Perşembe 12:14
Kocasinan Belediyesinin yaptığı leylek yuvaları misafirlerini ağırlıyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Kocasinan Belediyesi tarafından yapılan leylek yuvaları, misafirlerini ağırlamaya başladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilkbaharın habercisi leyleklerin göç yolu üzerinde bulunan alanlara konaklamaları için yuva yapıldı.

Kızılırmak Havzasındaki Elmalı, Kızık ve Güneşli mahallelerine leylek yuvası yapan belediye ekipleri yeni yuva yapımına da devam ediyor.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri'nin hoşgörü diyarı olduğunu ve yapılan hizmetlerde tüm canlıların değerli olduğunu belirtti.

Doğadaki tüm canlılara karşı sorumluluklarının olduğunu aktaran Başkan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Ekolojik dengenin ve doğal güzelliklerin korunması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İnsan odaklı projelerin yanı sıra bütün canlılara yönelik sorumluluklarımız var. Hoşgörü diyarı Kayseri’mizde yaptığımız hizmetlerle tüm canlıların Kocasinan'da değerli olduğunu gösteriyoruz. Ayrıca hizmetlerimizle hem doğaya hem de insanımıza katkı sağlıyoruz. Vatandaşların yüreğine dokunan ve diğer belediyelere de örnek olan hizmetlerimizi artırarak devam ettireceğiz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.