Kocasinan Çözüm Merkezi, 29 bin 310 talebi çözüme kavuşturdu

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Çözüm Merkezi'ne 2021 yılında 33 bin 688 talep geldiğini, 29 bin 310'unun çözüme kavuşturulduğunu bildirdi.Çolakbayrakdar, yazılı açıklamasında, Çözüm Merkezi'nin...

29 Aralık 2021 Çarşamba 16:12
Kocasinan Çözüm Merkezi, 29 bin 310 talebi çözüme kavuşturdu

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Çözüm Merkezi'ne 2021 yılında 33 bin 688 talep geldiğini, 29 bin 310'unun çözüme kavuşturulduğunu bildirdi.

Çolakbayrakdar, yazılı açıklamasında, Çözüm Merkezi'nin 7 gün 24 saat prensibiyle Kocasinanlılara hizmet verdiğini belirtti.

Merkezin 2016 yılından bu yana Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde hizmet sunduğunu aktaran Çolakbayrakdar, her gün yüzlerce vatandaşın talep ve isteğini sonuca bağladıklarını ifade etti.

Kurulduğu günden bugüne merkeze toplam 174 bin 796 talep geldiğini anlatan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Bu taleplerden belediyenin yetki ve sorumluluk alanıyla ilgili 152 bin 618'i aciliyet sırasına göre çözüme kavuşturulmuştur. Bu yıl ise 33 bin 688 talep geldi ve 29 bin 310'unu çözüme kavuşturduk. Diğer başvuruların bir kısmı zaman gerektiren işler olduğu için program dahilinde teker teker yerine getirilmektedir. Bir kısmı ise başka kurumların uhdesinde olduğu için yönlendirme yapılmıştır. Çözüm Merkezimizin bu çalışmasına yönelik vatandaşlarımızın olumlu dönüşleri de bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.