Kocasinan'da geçen yıl 3 bin 252 çift dünya evine girdi

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 2021 yılında evlendirme dairesine başvuran 3 bin 252 çiftin nikah işlemlerinin gerçekleştirildiğini bildirdi.Çolakbayrakdar, yaptığı yazılı açıklamada, Kovid-19 tedbirleri...

02 Ocak 2022 Pazar 15:38
Kocasinan'da geçen yıl 3 bin 252 çift dünya evine girdi

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 2021 yılında evlendirme dairesine başvuran 3 bin 252 çiftin nikah işlemlerinin gerçekleştirildiğini bildirdi.

Çolakbayrakdar, yaptığı yazılı açıklamada, Kovid-19 tedbirleri kapsamında hijyen, maske ve sosyal mesafe kurallarını dikkate alarak, açık havada çiftlerin nikahlarının kıyıldığını, kendisinin de zaman zaman bu mutluluğa ortak olmaya gayret ettiğini belirtti.

Ailenin toplumun çekirdeği olduğunu aktaran Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Kocasinan Belediyesi olarak bizler yeni yuvaların kurulmasına vesile oluyoruz. Yeni evlenen çiftlerin ve ailelerin mutlu zamanlarında yanlarında olmamız bizleri mutlu ediyor. Mimarsinan Parkı'nda açık havada ve modern nikah salonuyla genç çiftlere, hayatlarının en mutlu anını yaşadıkları nezih bir ortam sunuyoruz. Gençlerimizin daha huzurlu ve daha mutlu yuva kurmaları için her zaman yanlarındayız ve olmaya da devam edeceğiz. Vatanımızın birliğini muhafaza edecek, milletimizin bütünlüğünü koruyacak ve kutsal değerlerimize sahip çıkacak bir aile yuvası olmasını Allah'tan niyaz ediyoruz. Evlenen bütün çiftlerimize sevgi, saygı ve anlayış içinde huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.