Kocasinan'da koronavirüs tedbirleri denetlendi

KAYSERİ (AA) - KocasinanBelediyesi ekipleri, İçişleri Bakanlığının yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında valiliklere gönderdiği "Dinamik Denetim Süreci" genelgesi doğrultusunda denetim yaptı.Belediyeden yapılan yazılı...

04 Mart 2021 Perşembe 14:25
Kocasinan'da koronavirüs tedbirleri denetlendi

KAYSERİ (AA) - KocasinanBelediyesi ekipleri, İçişleri Bakanlığının yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında valiliklere gönderdiği "Dinamik Denetim Süreci" genelgesi doğrultusunda denetim yaptı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay ve Kocasinan İlçe Emniyet Müdürü Osman Öztürk ile Erciyesevler Mahallesi pazar yeri, Sahabiye Mahallesi ve Sivas Caddesi'nde faaliyet gösteren esnafı ziyaret ederek, maske, mesafe ve hijyen denetimi gerçekleştirdi.

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip, maske, sosyal mesafe, hijyen kuralları hususunda uyarılarda bulunan Çolakbayrakdar, esnafa bereketli kazanç diledi.

Bölge sakinlerinin hal ve hatırını sorup, sıkıntılarını da dinleyen Çolakbayrakdar, "Bu denetimlerle vatandaşlarımızın toplum sağlığını koruma hedefine adım adım ilerliyoruz. Kıymetli hemşehrilerim, temizlik, maske ve sosyal mesafeyi ihmal etmiyoruz. Öncelikle alınan her türlü tedbir, toplum sağlığı içindir. Alınan her tedbir, geleceğimiz, ailelerimiz ve çocuklarımız için büyük önem taşıyor." ifadelerini kullandı.

Kaymakam Abay ise tedbirlere uyan esnaf ve vatandaşlara gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Kocasinan(Kovid-19)
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.