Konya, Afyonkarahisar, Aksaray ve Karaman'da cuma namazında yağmur duası

KONYA (AA) - Son dönemde yaşanan kuraklık nedeniyle yurt genelinde olduğu gibi Konya, Afyonkarahisar, Aksaray ve Karaman'daki camilerde de cuma vakti yağmur duası yapıldı. Konya'nın simge camilerinden Hacıveyiszade Camisi'nde cuma hutbesinde...

11 Aralık 2020 Cuma 14:16
Konya, Afyonkarahisar, Aksaray ve Karaman'da cuma namazında yağmur duası

KONYA (AA) - Son dönemde yaşanan kuraklık nedeniyle yurt genelinde olduğu gibi Konya, Afyonkarahisar, Aksaray ve Karaman'daki camilerde de cuma vakti yağmur duası yapıldı.

Konya'nın simge camilerinden Hacıveyiszade Camisi'nde cuma hutbesinde suyun bilinçli kullanılması ve israf edilmemesine ilişkin, "Su: Hayat ve Şifa Kaynağımız" konusu anlatıldı.

Hutbenin ardından imamın yaptığı yağmur duasına cami içerisinde ve avlusunda namaz kılan vatandaşlar eşlik etti.

Afyonkarahisar, Karaman ve Aksaray'da da cuma namazında yapılan yağmur duasına maske ve sosyal mesafe kurallarına riayet ederek iştirak eden vatandaşlar semaya el kaldırdı.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.