Konya Barosu Başkanı Mustafa Aladağ güven tazeledi

KONYA (AA) - Konya Barosu Başkanı Mustafa Aladağ, Konya Baro Başkanlığı Seçimi'nde oy çokluğuyla yeniden başkan seçildi.Bugün Konya Adliyesi'nde gerçekleştirilen seçimde, avukatlar, Mustafa Aladağ, Murat Çiçek, Fatih Ruşen ve Ramazan...

04 Temmuz 2021 Pazar 18:07
Konya Barosu Başkanı Mustafa Aladağ güven tazeledi

KONYA (AA) - Konya Barosu Başkanı Mustafa Aladağ, Konya Baro Başkanlığı Seçimi'nde oy çokluğuyla yeniden başkan seçildi.

Bugün Konya Adliyesi'nde gerçekleştirilen seçimde, avukatlar, Mustafa Aladağ, Murat Çiçek, Fatih Ruşen ve Ramazan Fahri Ercan için oy kullandı.

Mustafa Aladağ, 1095 oyla başkanlığa yeniden seçilirken, Avukat Fatih Ruşen 506, Avukat Ramazan Fahri Ercan 320, Avukat Murat Çiçek ise 265 oy aldı.

Başkan Aladağ, konuya ilişkin açıklamasında, huzur ve güven ortamında bir seçim süreci yürüttüklerini söyledi.

Mesleğin onuru ve hukukun üstünlüğü için, yönetim, denetleme ve disiplin kurullarıyla, büyük bir gayretle çalışmaya devam edeceklerini belirten Aladağ, seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.