Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, Karapınar muhtarlarıyla bir araya geldi

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 31 ilçedeki mahalle muhtarlarına yönelik düzenlenen "Konya Buluşması" programları kapsamında Karapınar muhtarlarıyla bir araya geldi.Belediyeden yapılan yazılı...

04 Temmuz 2021 Pazar 17:57
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, Karapınar muhtarlarıyla bir araya geldi

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 31 ilçedeki mahalle muhtarlarına yönelik düzenlenen "Konya Buluşması" programları kapsamında Karapınar muhtarlarıyla bir araya geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre Altay, muhtarlarla buluşmasında, muhtarların mahallelerdeki gözleri, kulakları olduğunu belirtti.

Altay, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un Türkiye'ye, Konya'ya, Karapınar'a çok fazla hizmeti olduğunu anımsatarak, "Bu vesileyle kendisine teşekkür ediyoruz, her işimizin de arkasında. Konya, bugün birçok işi başarabiliyorsa, başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere hemşehrimiz olan bakanımızın bunda katkısı çok büyük." ifadelerini kullandı.

Karapınar'a otopark, mahalle yolları, millet bahçesi, yüzme havuzu gibi birçok hizmetin kazandırıldığını paylaşan Altay, şunları kaydetti:

"Karapınar'ın atık su arıtma tesisi yoktu, onu da yapmak bize nasip oldu. Şimdi Meke Gölü'yle ilgili bir çalışma yürütüyoruz. Tüm ilçelerimize olduğu gibi Karapınar'ımıza da hizmet ediyoruz. Sizleri burada görmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Hepinize teşekkür ediyorum."

Programa Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Hamdi Demir, Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu ve Karapınar Muhtarlar Derneği Başkanı Fahri Sağlık da katıldı.

Anahtar Kelimeler:
KonyaKarapınar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.