Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay'dan "14 Mart Tıp Bayramı" mesajı

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Altay mesajında, hekimlik mesleği ile sağlık sektörünün insanı iyileştirmeye ve yaşatmaya vesile olması sebebiyle en...

13 Mart 2022 Pazar 16:37
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay'dan

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Altay mesajında, hekimlik mesleği ile sağlık sektörünün insanı iyileştirmeye ve yaşatmaya vesile olması sebebiyle en çok saygı duyulan, en fazla hayır duası edilen mesleklerin başında geldiğini belirtti.

Sağlık çalışanlarının iki yıldır tüm dünyayı etkisi altına alan salgın döneminde, canlarını hiçe sayarak büyük özveri gösterdiğini vurgulayan Altay, mesajında şunları kaydetti:

"Sağlık çalışanları hepimizin gönlünde ayrı bir yere sahip olmuştur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hükümetimizin aldığı tedbirlerle, başarılı bir şekilde geçirilen salgın süreci; tam donanımlı hastanelerle, nitelikli ve alanlarında uzman sağlık çalışanlarıyla ülkemizin bu alanda attığı adımların ne kadar önemli olduğunu ortaya çıkarmıştır. Bu anlamda, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere; Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya ve fedakar sağlık çalışanlarımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Bu kutsal mesleği ifa ederken hayatını kaybeden tüm sağlık çalışanlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. İnsanı yaşatmayı ve sağlıklı bir hayat sürmemizi gaye edinen doktorlarımızın, hemşirelerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı tebrik ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.