Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay'ın Kurban Bayramı mesajı

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Altay, mesajında, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle zor günler yaşansa da Kurban Bayramı'nın, toplumsal dayanışmanın,...

18 Temmuz 2021 Pazar 18:13
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay'ın Kurban Bayramı mesajı

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Altay, mesajında, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle zor günler yaşansa da Kurban Bayramı'nın, toplumsal dayanışmanın, yardımlaşma ve paylaşmanın ön plana çıktığı değerli bir gün olduğunu belirtti.

Kurban Bayramı gibi manevi günlerin fırsat olarak görülmesi gerektiğine değinen Altay, şunları kaydetti:

"Bu kutlu günleri fırsat bilerek, aile büyüklerimizle, anne babalarımızla, akrabalarımızla hemhal olmayı, çocukları sevindirmeyi unutmayalım. Yetimlerin, öksüzlerin, yaşlı ve kimsesizlerin gönüllerinde yanan bir kandil olalım. Tüm dünyada savaşların bitmesi, gözyaşlarının dinmesi için dua edelim. Her zaman en güzel bayramların yaşandığı Konya'mızda bu bayram da sizlerin huzuru ve sükunu için belediyeler olarak tüm tedbirleri aldık. Kurban satışından kesimine kadar ihtiyaç duyduğunuz her konuda ekiplerimize ulaşabilirsiniz. Konyalı hemşehrilerim başta olmak üzere, milletimizin, Türk dünyasının, gönül coğrafyamızın ve tüm dünya Müslümanlarının Kurban Bayramını tebrik ediyorum."

Anahtar Kelimeler:
Konya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.