Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay "Dinamik denetim"e çıktı

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Nalçacı Perşembe Pazarında esnaf ve vatandaşlarla görüşerek yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uyulması uyarısında bulundu.Altay, 1 Mart'ta başlayan yeni...

04 Mart 2021 Perşembe 16:21
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Nalçacı Perşembe Pazarında esnaf ve vatandaşlarla görüşerek yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uyulması uyarısında bulundu.

Altay, 1 Mart'ta başlayan yeni kademeli normalleşme sürecinde Konya'nın kırmızı renkte olan yüksek riskli gruptan mavi renkteki düşük riskli gruptaki şehirler arasına girebilmesi için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini vurguladı.

Vatandaşların pazar yerine HES kodu sorgulamasıyla girebildiğini hatırlatan Altay, "Bulaş riskinin yüksek olduğu alanlarda sosyal mesafeye dikkat ederek işlerimizi hızlıca tamamlayıp ayrılmamız doğru olacaktır. Hepimiz sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına sıkı sıkıya uymalıyız. Şehir olarak el ele verdiğimizde ve kurallara uyduğumuzda salgının etkisini en aza indirebiliriz. Bu bizim elimizde. Yüksek risk grubundaki şehrimizde uygulanan kısıtlamalarda rahatlama olsun istiyorsak bir an önce hedefimiz olan maviye ulaşmalıyız. Tüm hemşehrilerimden bu konuda azami ölçüde hassasiyet bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.