Konya Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı Kilis'den madalyayla döndü

KONYA (AA) - Kilis'te gerçekleştirilen 15 Temmuz Yaz Spor Festivali İller Arası Judo Turnuvası'nda Konya Büyükşehir Belediyespor adına mücadele eden judocular, 6 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı.19 İlden toplam 350 sporcunun...

16 Temmuz 2021 Cuma 16:13
Konya Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı Kilis'den madalyayla döndü

KONYA (AA) - Kilis'te gerçekleştirilen 15 Temmuz Yaz Spor Festivali İller Arası Judo Turnuvası'nda Konya Büyükşehir Belediyespor adına mücadele eden judocular, 6 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı.

19 İlden toplam 350 sporcunun katıldığı organizasyonda Konya'yı ve kulübünü temsil eden judoculardan, Kevser Osman, Alişan Yıldız, Ömer Faruk Turgutlu, Osman Düzgün, Sinem Oruç, Zeynep Betül Ayyıldız altın madalyanın sahibi olurken, Ahmet Emir Solak ve Mustafa Enes Cirik gümüş madalya, Elif Nur Yalçın, Ayşe Açar ve Vahit Yusuf Avan bronz madalya kazandı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.