Konya Büyükşehir Mehter Takımı vatandaşlarla buluşuyor

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı'nın, her hafta salı günleri Zafer Meydanı'nda, cuma günleri ise Mevlana Meydanı'nda konser verdiği bildirildi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, etkinliğin şehrin sosyal...

22 Temmuz 2022 Cuma 15:40
Konya Büyükşehir Mehter Takımı vatandaşlarla buluşuyor

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı'nın, her hafta salı günleri Zafer Meydanı'nda, cuma günleri ise Mevlana Meydanı'nda konser verdiği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, etkinliğin şehrin sosyal ve kültürel hayatına katkıda bulunmak ve mehteran ruhunu yaşatmak amacıyla düzenlendiği belirtildi.

Vatandaşların, Zafer ile Mevlana Meydanı'nda gerçekleştirilen konserlere ilgi gösterdiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Konserler, salı günleri saat 14.30'da Zafer Meydanı'nda, Cuma günleri ise saat 15.00'te Mevlana Meydanı'nda büyük coşkuya sahne oluyor. Verilen konserlerin yanında eğitim öğretim yılı içinde okullarda İstiklal Marşı okumaları da gerçekleştiren Konya Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı, okullardaki çeşitli etkinliklerde de öğrencilerle bir araya geliyor."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.