Konya Çevre ve Sıfır Atık Festivali sona erdi

KONYA (AA) - Çevre ve Sıfır Atık konusunda farkındalık oluşturan ve çeşitli etkinliklerle süren Konya Çevre ve Sıfır Atık Festivali tamamlandı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde, Çevre, Şehircilik...

08 Haziran 2022 Çarşamba 15:07
Konya Çevre ve Sıfır Atık Festivali sona erdi

KONYA (AA) - Çevre ve Sıfır Atık konusunda farkındalık oluşturan ve çeşitli etkinliklerle süren Konya Çevre ve Sıfır Atık Festivali tamamlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının desteği, Konya Büyükşehir, Selçuklu, Karatay ve Meram belediyelerinin ortaklığında düzenlenen festivalde, çevre, sıfır atık, geri dönüşüm konularına dikkati çekildi.

Festivalde, çalıştaylar, etkinlikler, atölyeler, müzikaller ve konserler düzenlendi.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, festivalin son gününde sahne alan sanatçı Yusuf Güney konserine gelen seyircilerle buluştu.

Pekyatırmacı, "Bu festivalimizle ciddi bir farkındalık oluşturduk. Konya Çevre ve Sıfır Atık Festivalimize katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gelecek nesillerimize daha temiz bir çevre bırakmak için çevre ve sıfır atık konusundaki çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.