Konya İl Milli Eğitim Müdürü Büyük'ten Kurban Bayramı mesajı

KONYA (AA) - Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Büyük, mesajında dini ve milli bayramların, tüm olumsuzlukların geride bırakıldığı, kırgınlık ve dargınlıkların unutulup saygı...

18 Temmuz 2021 Pazar 15:18
Konya İl Milli Eğitim Müdürü Büyük'ten Kurban Bayramı mesajı

KONYA (AA) - Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Büyük, mesajında dini ve milli bayramların, tüm olumsuzlukların geride bırakıldığı, kırgınlık ve dargınlıkların unutulup saygı ve sevgi çerçevesinde hayata yeni bir dirilik katılan özel günler olduğunu belirtti.

Kurban Bayramı'nın da bu özel günlerden biri olduğunu anımsatan Büyük, "Kurban Bayramımız vesilesiyle yetim, kimsesiz, çocuk ve yaşlıların tebessümüne kapı aralayacak nice güzel davranışta bulunmayı, kalpleri karartan küskünlüklere son vermeyi ve hoşgörünün hayatımızın her aşamasında hakim olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Büyük, şunları kaydetti:

"Dünyanın farklı coğrafyalarında garip ve mahzun bir şekilde bayrama girecek kardeşlerimizin günlerini kutluyorum. Zulüm, işkence yahut tehdit altında yaşamak zorunda kalan ve hür bir vatanın hayaliyle asil ve aziz bir mücadele içerisinde olan kardeşlerimizin bir sonraki bayramlarını hür ve başı dik bir şekilde yaşamalarını diliyorum. Bizlerin sağlığı ve güvenliği için bu bayramı ailelerinden uzakta geçiren sağlık çalışanlarımız, askerlerimiz ve polislerimiz başta olmak üzere eğitim camiamızın her bir ferdinin, aziz milletimizin ve tüm alem-i İslam'ın Kurban Bayramını tebrik ediyor, esenlikler diliyorum."

Anahtar Kelimeler:
KonyaKurban Bayramı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.