Konya, Karaman, Niğde ve Aksaray için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

KONYA (AA) - Konya, Karaman, Niğde ve Aksaray'da bugün ve yarın için kuvvetli rüzgar ile fırtına uyarısında bulunuldu.Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Konya, Karaman, Niğde ve Aksaray'da rüzgarın, güney...

26 Ocak 2021 Salı 13:12
Konya, Karaman, Niğde ve Aksaray için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

KONYA (AA) - Konya, Karaman, Niğde ve Aksaray'da bugün ve yarın için kuvvetli rüzgar ile fırtına uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Konya, Karaman, Niğde ve Aksaray'da rüzgarın, güney ve güneybatıdan kuvvetli (40-60 kilometre/saat), çarşamba ise aynı yönlerden hızını artırarak fırtına ve kuvvetli fırtına (60-90 kilometre/saat) seviyesinde esmesi bekleniyor.

Yetkililer, meydana gelebilecek ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, karbonmonoksit zehirlenmesi, toz fırtınası ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmalarını istedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.