Konya protokolü şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi

KONYA (AA) - Konya'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü anma etkinlikleri kapsamında, Vali Vahdettin Özkan ve eşi Dr. Ruhan Özkan şehit aileleri ile gazilerle bir araya geldi.Valilik tarafından organize edilen kahvaltı programında konuşan...

13 Temmuz 2021 Salı 17:22
Konya protokolü şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi

KONYA (AA) - Konya'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü anma etkinlikleri kapsamında, Vali Vahdettin Özkan ve eşi Dr. Ruhan Özkan şehit aileleri ile gazilerle bir araya geldi.

Valilik tarafından organize edilen kahvaltı programında konuşan Vali Özkan, şehit yakınları ve gazilerle güzel bir atmosferi paylaştıklarını söyledi.

Türk milletinin kahramanca duruşuna dikkati çeken Özkan, "15 Temmuz'da demokrasimize ve milli birliğimize kasteden hain darbe girişimi, fedakar insanlarımızın cesareti ve feraseti sayesinde önlendi. Bu vesileyle şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve sıhhat dilerim." diye konuştu.

Etkinliğe, 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fidan Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Şakir Uslu, İl Emniyet Müdür V. Talat Arslan, İl Müftü V. Abdullah Yalman, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İbrahim Akyüz, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şube Başkanı Süleyman Ege ve Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir de katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.