Konya Valiliğinden 2022 KPSS adayları için "Geçici Kimlik Belgesi" duyurusu

KONYA (AA) - Konya Valiliği, 2022 KPSS sınavında kayıp ve değiştirme nedeniyle kimlik kartı çıkartmak isteyen adaylar için "Geçici Kimlik Belgesi" verilmesi amacıyla Nüfus Müdürlüklerinin çalışma saatleriyle ilgili açıklama...

29 Temmuz 2022 Cuma 17:37
Konya Valiliğinden 2022 KPSS adayları için

KONYA (AA) - Konya Valiliği, 2022 KPSS sınavında kayıp ve değiştirme nedeniyle kimlik kartı çıkartmak isteyen adaylar için "Geçici Kimlik Belgesi" verilmesi amacıyla Nüfus Müdürlüklerinin çalışma saatleriyle ilgili açıklama yaptı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "Adaylar için 'Geçici Kimlik Belgesi' verilmesi amacıyla 31 Temmuz Pazar 07.00-14.30 saatlerinde Karatay, Meram ve Selçuklu İlçe Nüfus müdürlükleri, 6 Ağustos Cumartesi 07.00-14.30 saatleriyle 7 Ağustos Pazar günü 07.00-10.00 saatlerinde Meram İlçe Nüfus Müdürlüğü açık bulundurulacaktır." bilgisi aktarıldı.

Anahtar Kelimeler:
SınavKonyaKimlikBaşvuru
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.