Konya Valiliğinden "Filistin Destek Mitingi" açıklaması:

- "Konya'da 'Filistin Destek Mitingi' için valilik izni bilgileri doğru değildir. Kitlesel toplantıların yapılması, vatandaşımızın sağlığı açısından ciddi risk oluşturup kısıtlamaya tabidir"

10 Mayıs 2021 Pazartesi 15:38
Konya Valiliğinden

KONYA (AA) - Konya Valiliğinden yapılan açıklamada, "Konya'da 'Filistin Destek Mitingi' için valilik izni bilgileri doğru değildir. Kitlesel toplantıların yapılması vatandaşımızın sağlığı açısından ciddi risk oluşturup kısıtlamaya tabidir." denildi.

Valiliğin Twitter hesabından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kudüs'te yaşanan zülüm hepimizi derinden yaralamaktadır. Bu konuda vatandaşlarımızın tepkisi de yerinde, haklı çok saygıdeğerdir. Konya'da 'Filistin Destek Mitingi' için valilik izni bilgileri doğru değildir. Kitlesel toplantıların yapılması vatandaşımızın sağlığı açısından ciddi risk oluşturup kısıtlamaya tabidir. Hemşehrilerimizin bulaş riskini artıracak toplanmalardan uzak durması bu konuda hassas davranması salgın önlemleri konusunda son derece önemlidir."


Anahtar Kelimeler:
AçıklamaKonya Valiliği
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.