Konya Valisi Özkan'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

KONYA (AA) - Konya Valisi Vahdettin Özkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Özkan, mesajında, gazetecilik mesleğinin bir nevi kamu hizmeti olduğunu belirterek, zor şartlar altında görev yapan tüm basın mensuplarını...

10 Ocak 2021 Pazar 11:35
Konya Valisi Özkan'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

KONYA (AA) - Konya Valisi Vahdettin Özkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Özkan, mesajında, gazetecilik mesleğinin bir nevi kamu hizmeti olduğunu belirterek, zor şartlar altında görev yapan tüm basın mensuplarını tebrik etti.

Özkan, gazetecilerin kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına günün her saatinde haber peşinde koştuğunu anımsatarak, şunları kaydetti:

"En temel haklardan biri olan haber alma hürriyetinin sağlanmasında büyük rol üstlenen basın, düşünce özgürlüğünün en etkili araçlarındandır. Gazetecilik mesleği de, büyük fedakarlık isteyen, kamu yararını esas alan bir nevi kamu hizmetidir. Gazetecilerimiz, birçok zorluğa rağmen bizleri; büyük bir özveriyle ve sorumluluk duygusu içinde aydınlatmaya çalışmaktadırlar. Konyamızın yerel basını da büyük fedakarlıklarla şehrimizin sosyal ve kültürel özelliklerini tanıtıp gelişimine her anlamda katkı sağlamaktadır. Bu vesileyle tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.