Konya Valisi Vahdettin Özkan bazı hastanelerde incelemelerde bulundu

KONYA (AA) - Konya Valisi Vahdettin Özkan, Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Konya Numune Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.Özkan, Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Abdulcelil Kalem ve Numune Hastanesi Başhekimi...

15 Mart 2021 Pazartesi 17:24
Konya Valisi Vahdettin Özkan bazı hastanelerde incelemelerde bulundu

KONYA (AA) - Konya Valisi Vahdettin Özkan, Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Konya Numune Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.

Özkan, Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Abdulcelil Kalem ve Numune Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Süleyman Dönmez'den Kovid-19 salgını sürecinin başından bu yana hastanelerde yürütülen çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgi aldı.

Pandemi Eylem Planı çerçevesinde alınan, uygulanan, uygulanacak kararlar ile sürveyans çalışmalarının sonuçları, hastanelerin salgınla ilgili uzmanlarıyla değerlendirildi.

Vali Özkan, salgın süreci boyunca fedakarca ve özveriyle çalışmaya devam eden sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı da kutladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.