Konya Valisi Vahdettin Özkan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

KONYA (AA) - Konya Valisi Vahdettin Özkan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Özkan, mesajında, 30 Ağustos'un, Çanakkale'den Sakarya'ya uzanan kahramanlık destanının yazıldığı ve milletin zalimlere karşı...

29 Ağustos 2021 Pazar 17:55
Konya Valisi Vahdettin Özkan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

KONYA (AA) - Konya Valisi Vahdettin Özkan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Özkan, mesajında, 30 Ağustos'un, Çanakkale'den Sakarya'ya uzanan kahramanlık destanının yazıldığı ve milletin zalimlere karşı omuz omuza mücadelesinin zaferle taçlandırıldığı tarih olduğunu belirtti.

Zaferin 99. yıl dönümünü kutlamaktan gurur ve onurla duyduğunu ifade eden Özkan, şunları kaydetti:

"Dün olduğu gibi bugün de her yerde ve her ferdimizle, milletçe, devletimizin bekası, milletimizin refahı için çalışmaya, dünyanın gelişmiş ülkeleri ile her alanda yarışmaya ve evrensel insanlık değerlerinin savunulmasına öncülük etmeye, mazlumların yanında, zalimlerin ve vatan hainlerinin ise karşısında olmaya, her zamankinden daha fazla azimli ve kararlıyız. Bu kararlılığımızı aziz milletimiz, 15 Temmuz’da vatan hainlerinin ihanet kalkışmasına verdiği destansı cevapla bir kez daha tüm dünyaya ilan etmiştir.

Bu toprakları vatan kılmak için ecdadımızın ödediği bedeller ile milletimizin mücadele azmi, Cumhuriyetimizin en büyük güvencesidir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımız uğruna canını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi de minnetle anıyor, 99. yıl dönümünde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum."

Anahtar Kelimeler:
30 Ağustos
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.