Konya'da 4 bin 117 adet kaçak ilaç ele geçirildi

KONYA (AA) - Konya'nın Selçuklu ilçesinde yabancı uyruklu bir kişinin ev ve iş yerinde yapılan aramalarda yurda kaçak getirildiği tespit edilen 4 bin 117 adet ilaç ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla...

12 Mart 2021 Cuma 18:22
Konya'da 4 bin 117 adet kaçak ilaç ele geçirildi

KONYA (AA) - Konya'nın Selçuklu ilçesinde yabancı uyruklu bir kişinin ev ve iş yerinde yapılan aramalarda yurda kaçak getirildiği tespit edilen 4 bin 117 adet ilaç ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Ekipleri, "Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu" kapsamındaki suçlara yönelik çalışma yaptı.

Selçuklu ilçesi Musalla Bağları Mahallesi'nde yabancı uyruklu bir şüpheliye ait ikamet ve iş yerine operasyon düzenleyen polis ekibi 4 bin 117 adet kaçak ilaç ele geçirdi.

Gözaltına alınan şüpheli polis merkezine götürüldü.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.