Konya'da 5 Haziran Dünya Çevre Günü kutlandı

KONYA (AA) - 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında "81 İlde 81 Milyar Adım Çevre Yürüyüşü" etkinliği yapıldı. Meram Dutlukır Millet Bahçesi'ndeki etkinliğe Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı...

05 Haziran 2022 Pazar 16:29
Konya'da 5 Haziran Dünya Çevre Günü kutlandı

KONYA (AA) - 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında "81 İlde 81 Milyar Adım Çevre Yürüyüşü" etkinliği yapıldı.

Meram Dutlukır Millet Bahçesi'ndeki etkinliğe Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, ilkokul öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

Mehteran liğinde Dutlıkır Millet Bahçesi içindeki park alanında başlayan çevre yürüyüşü yaklaşık bir kilometre sürdü.

Daha sonra varış alanında kurulan platformda topluca çekilen fotoğraf sonrası öğrenciler için "Çevre Müfettişi Etkinliği" düzenlendi.

Etkinlikte öğrencilere, çevre temizliği ve sıfır atık duyarlılığının hassasiyet gösterilmesi gereken bir alışkanlık olduğu anlatıldı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.