Konya'da 525 bin 200 makaron ele geçirildi

KONYA (AA) - Konya'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 525 bin 200 gümrük kaçağı makaron (filtreli sigara kağıdı) ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele...

03 Eylül 2021 Cuma 12:40
Konya'da 525 bin 200 makaron ele geçirildi

KONYA (AA) - Konya'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 525 bin 200 gümrük kaçağı makaron (filtreli sigara kağıdı) ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında, merkez Karatay ilçesindeki 3 iş yerine baskın düzenledi.

Polis, iş yerleri ile bir araçta yaptığı aramalarda, 525 bin 200 bandrolsüz makaron, 954 paket sigara ve 5 kilo 400 gram nargile tütünü buldu.

Operasyon kapsamında 3 zanlı gözaltına alındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.